REKLAM

Agar Io Hızlı Büyüme Hilesi Agar.Io Nasıl Oynanır

04:17

Screenshot_3
Evet arkadaşlar. Bugün agar.io oyununda hızlı bir şekilde nasıl büyüyebiliriz bunun ile alakalı bir anlatım yapacağız. Bunların aslında tamamı bir taktik. Öncelikle bunlar ile alakalı nasıl yapıldığına dair olan videomuzu izleyelim. Sizler için bir video hazırladık. İlerleten günlerde devamı da gelecek.
İLK AŞAMADA ÇOK FAZLA DOLAŞIN ! HIZLI BÜYÜME..resim2
Kısa sürede öncelikli ilk hedefimiz topu 100 puan seviyelerine getirmek. Öncelikle ufak topları toplayarak bir noktaya gelmemiz lazım. Artık yeni doğmuş olan ve belirli bir seviyeye gelmiş olan kişilere bölünebiliriz ve topumuzun daha büyük olması sebebi ile daha fazla ufak top yiyebiliriz.
VİRÜSLER ASLINDA YARARLI ! AGAR İO VİRÜSLERİN ARKASINA SAKLANIN..resim1Arkadaşlar 100 gibi puanlara geldikten sonra virüslerin arkasına girebiliriz bildiğiniz gibi bizi parçalamıyor hatta bunu 90 puanlarda iken vs. yapmak lazım. Şimdi peki bu olay neye yarayacak ? Çok büyük topların olduğu bölgelerde Ör: sağ üst bölgeyi baz alalım. Hemen orada ki bir virüsün arkasına konumlanıyoruz. Ardından birbirinden büyük toplar birbirlerini kovalarken çarpışma anında patlıyorlar. Hem ufak olmamızın avantajı hemde bizi çıktığımız ana kadar görmeyip savunmaya geçemediklerinden ötürü ufak parçaların çok büyük bir kısmını alabiliyoruz. Burada ki en önemli konu sabır.. Sabırla beklemeliyiz..
UFAK TOPLAR SANILDIĞINDAN ÖNEMLİ ! AGAR İO ÇABUK BÜYÜME..
resim3
Bazen bu tarz ortamlara girdiğimiz oluyor. Hele ki topunuz biraz büyükse (Ufak olsa da önemli değil) kesinlikle ortamın tamamını sömürmeden bırakmayın. Tüm topları ufak ufak toplayın birden bire topun 1-2 dakika içinde iki katına yaklaştığını göreceksiniz. Bu tarz yoğun toplu ortamlarda en önemli olaylardan biride etrafınız müsaitse 2 hatta 4 parçaya bölünerek hızlıca ilerleyebilir ve topları çok hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz.
BÖLÜNMEK ÖNEMLİ BİR YOL ! AGAR İO’ da BÖLÜNEREK BÜYÜME..
agar2233
Kim ne derse desin, kesinlikle bu oyunda ki en hızlı büyüme taktiği bu. Unutmadan ekleyelim aynı zamanda en risklisi.. Ancak mantıklı hareket ederek topumuzun boyutunu çok kısa sürelerde 2-3 katına çıkartmak mümkün. Bu olayda dikkat etmemiz gereken noktalar şunlar.

Bölüneceğiz Zamanı İyi Belirleyin
Evet en önemli kısım aslında bu. Kendinizden çok ufak toplar için bölünmeyin. Mesela sizin yarınız çapında bir iki kişi üst üste geziyor. işte tam fırsatı ! Hatta yeri geliyor aynı boylarda üç kişi oluyor. Bir taşla üç kuş demek ! Toplu grupları bekleyip öyle bölünmek en iyisi.
Agar.İo’ da Nasıl Hızlı Birleşilir ?Elbette bunun bir yöntemi yok. Ancak topunuz bölünük vaziyetteyken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Her zaman için ekranın ortasında durun ki açınız en geniş açı olsun.
Mümkünse boş geniş bir arazi bulursanız orada bekleyin birleşene kadar. Yarılarınızdan ufak toplar nasılsa sizler için bir tehtit değil.
MAYINLARIN ARKASINA SAKLANIN !
agar1122
En büyük kurtarıcılarımız dan birisi kesinlikle mayınlar. Aynı zamanda en büyük düşmanlarımız :)
Alıntıdır:http://agariohileleri.com/

Paylaş Gitsin :)

Benzer Yazılar

Sonraki Yazı
« Önceki Yazı
Önceki Yazı
Sonraki Yazı »

Lütfen Yorum Yaparken Zedeleyici Kelimeler Kullanmayız Ekibimiz En Kısa Zamanda Size Dönüş Yapcaktır. Emoticonİfadeler